nieuw verhaaltje!
Door: Henny
Blijf op de hoogte en volg Henny
10 November 2011 | Indonesië, Batavia
Dua maar even wat leuks schrijven!Gisteren wezen duiken bij Menjangan island, wat een fantastische trip was dat! Waarom doe ik duiken nu zo weinig? Van felgekleurde vissen, echt, je kan de samenstelling niet verzinnen, tot schitterend koraal en gewooon soort van bloemen onder water..De lunch was op een afgelegen strandje op een boomstronk.. :-)Vandaag verlaat ik het oude vissersdorpje, de mannen komen net terug van het visvangen, de bootjes zijn felgekleurd. Ik ga nu weer naar de groene rijstvelsen en heb dit keer een kamer die er letterlijk op zit :-)Waarschijnlijk ga ik hiken en een tocht naar de berg/vulkaan maken om die te beklimmen bij zonsopgang!Daarna ga ik 5 dgn nix doen (als dat lukt) op de idyllische eilanden van Gili.. Maar, zover is het nog niet. Eerst nog een trip van 3u voor de boeg!No worries, er valt zoveel te zien onderweg, scooters met 4 personen of zoveel bagage dat ze amper recht kunnen blijven staan, 10 jarigen die hun 5 jarige broertje ophangenTentjes langs de kant vd weg waar vers fruit (net achter ze geplukt) wordt verkocht. De mensen zijn relaxed, zolang ze maar een hapje te eten hebben, is alles voor die dag geregeld en hebben ze aardig gedraaid? Lopen ze niet zo hard meer..Heb nog steeds dat afdingen niet goed onder de knie, grrr, zou wel veel roepia/weinig euri (maar is hier dus weer een dag leven) schelen! Zonde dus --> harder worden, ze nemen jou ook in de maling alst ff kan..Gister spontaan nog soort wales gezien op t water, ga je r naar op zoek zijn ze r niet ;-)Zo grappig, gisteren was et jongetje van het hostel een slaapliedje aan het zingen, je verstaat er niets van, maar het deuntje is hetzelfde, even daarna viel die op de tegela (lekker hard) in slaap, vooraf hadtie nog wel even mijn bord naar keuken gebracht, zo schattig, 5jr! De opa hier heeft me de barongmelodie op eoa instrument geleerd, zaten we saar samen, haha, erg leuk!Oke in pakken en wegwezen nu, tot later!